Waarom een SSL certificaat?

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen. De groene adresbalk, de bedrijfsnaam in de adresbalk (alleen bij Uitgebreide Validatie certificaten), de 's' achter http en het slotje in de browser maken uw bezoekers en klanten duidelijk dat uw website is beveiligd met een SSL certificaat.

Kwaadwillenden kunnen de datastroom tussen uw bezoekers en uw website niet onderscheppen waardoor privacygevoelige gegevens die verzonden worden te allen tijde veilig zijn.

Wat is het voordeel van https?

Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten zij enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar is ook uw website vatbaar voor kwaadwillenden. Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen u en uw bezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor uw bezoekers.

Wat voor SSL certificaat moet ik kopen?

Welk SSL certificaat het beste aansluit bij u is afhankelijk van het aantal (sub)domeinen waarop u het certificaat wilt installeren en hoe betrouwbaar u wilt overkomen naar uw bezoekers toe.

Helpdesk